Informativni dan u sklopu trećeg nacionalnog ESA poziva

26.05.2022.

Nakon uspješne provedbe prvog i drugog nacionalnog poziva u sklopu Europske svemirske agencije (ESA), najavljen je treći informativni dan u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja i ESA-e, kojemu je cilj nastavak potpore visokokvalitetnim projektima te intenzivnije umrežavanje i osnaživanje hrvatske znanstvene zajednice i gospodarstva u području svemira i svemirskih tehnologija. 
rn
rnTreći nacionalni ESA poziv namijenjen je znanstvenim organizacijama i hrvatskim tvrtkama u područjima koja uključuju promatranje Zemlje, svemirske tehnologije, sigurnost u svemiru, astronomiju, astrofiziku i istraživanje Sunčeva sustava te edukativne aktivnosti namijenjene znanstvenim organizacijama i hrvatskim tvrtkama s ciljem podizanja svijesti o značaju i mogućnostima područja svemira, kao i stjecanja novih vještina u kontekstu svemirskih tehnologija, ali i ostvarivanja suradnje između gospodarskog i akademskog sektora u svrhu razvoja gospodarstva i društva u cjelini. 
rn
rnInformativni dan održat će se 8. lipnja 2022. godine u Zagrebačkome inovacijskom centru (ZICER), Avenija Dubrovnik 15, s početkom u 10.00 sati. Radni jezik informativnog dana bit će engleski. Ministarstvo poziva sve zainteresirane hrvatske tvrtke i znanstvene organizacije na sudjelovanje u informativnom danu s ciljem dobivanja informacija o nadolazećem Trećem nacionalnom ESA pozivu, mogućnostima i načinu prijave, evaluaciji projektnih prijedloga te ostalih podataka relevantnih za prijavu.
rn
rnPrijavni obrazac: 
rnhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYdUQm19h6KAuDXZGuyuLeXOUenZaeNpEgT-osM2XXMjGCGA/viewform?usp=sf_link 
rn
rnVuše informacija potražite OVDJE.
rn 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content