Peta Odluka o financiranju za Poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“

11.08.2022.

Ured za udruge Vlade RH objavio je petu Odluku o financiranju za Poziv „Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a“.

rnrn

Pozivom se želi jačati kapacitete organizacija civilnoga društva za aktivno uključivanje djece i mladih te opće populacije u popularizaciju STEM-a. Specifično, Poziv je usmjeren unaprjeđenju kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa u području popularizacije STEM-a; suradnje organizacija civilnoga društva i odgojno-obrazovnih i visoko-obrazovnih institucija u području popularizacije STEM-a te povećanju broj aktivnosti s ciljem popularizacije STEM-a u općoj populaciji, s naglaskom na djeci i mladima.

rnrn

Temeljem Odluke o financiranju ugovorit će se 10 projekata ukupne vrijednosti 20.898.153,88 kuna.

rnrn

Više informacija o Pozivu dostupno je na stranici Ureda za udruge Vlade RH https://udruge.gov.hr/vijesti/peta-odluka-o-financiranju-u-okviru-esf-poziva-jacanje-kapaciteta-organizacija-civilnoga-drustva-za-popularizaciju-stem-a/5571.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content