11. Znanstveni piknik u Gornjoj Stubici

22.09.2022.

11. Znanstveni piknik održat će se 23. i 24. rujna 2022., od 10 do 17 sati, u perivoju dvorca Oršić i kod spomenika Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Manifestacija je strukturirana kao neformalno druženje, piknik sa znanosti, kulturom i umjetnosti, a okosnica događanja su interaktivni znanstveno-edukativni pokusi, znanstveni show programi, kratke prezentacije, edukativne radionice, a sve uz umjetničko-zabavni program. Događanje za glavni cilj ima popularizirati znanost među širom populacijom, a s posebnim fokusom na najmlađe i tinejdžere.

rnrn

Organizator manifestacije je Udruga Profesor Baltazar, a partneri su Krapinsko-zagorska županija, Hrvatska akademska istraživačka mreža – CARNET, Institut Ruđer Bošković, FabLab, Hrvatska zajednica tehničke kulture i udruga Virtualci. Domaćini su Općina Gornja Stubica, Grad Donja Stubica, Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica i Muzej seljačkih buna.

rnrn

Program pogledajte OVDJE. Vidimo se! 

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content