Poziv na demonstracijsku vježbu u Klanjcu

03.10.2022.

U okviru provedbe projekta CRO-SI-SAFE, Krapinsko-zagorska županija organizira prekograničnu demonstracijsku vježbu s ciljem poboljšanja suradnje, uvježbavanja protokola te unapređenja znanja i vještina u slučaju masovne nesreće.

rnrn

Demonstracijska vježba će se održati u četvrtak 6.10.2022. u Klanjcu, na lokaciji tvrtke Predionica Klanjec d.o.o., s početkom u 16:00 h. Svoje vještine spašavanja i način rada prezentirat će djelatnici i volonteri Vatrogasne zajednice Krapinsko-zagorske županije, Zagorske javne vatrogasne postrojbe – Ispostave Klanjec, Dobrovoljnih vatrogasnih društava s klanječkog područja, Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije, Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave Krapinsko-zagorske, Hrvatske gorske službe spašavanje-Stanice Zlatar Bistrica, Društva Crvenog križa Krapinsko-zagorske županije te Gasilske zveze Šmarje pri Jelšah.

rnrn

Zbog održavanja ove vježbe, tog će se dana od 15:30 sati na promet ŽC 2186 odvijati uz privremenu regulaciju, a u razdoblju od 15:55 do 16:30 prometnica će biti u potpunosti zatvorena za promet. Stoga molimo sve Klanjčane i Klanjčanke te ostale korisnike navedene prometnice za strpljenje.

rnrn

Posjetitelji, koji žele gledati vježbu, mole se da dođu do tvornice Predionica Klanjec d.o.o. najkasnije do 15:50 sati kako bi na vrijeme ušli u osigurani prostor za gledatelje.

rnrn

Projekt CRO-SI-SAFE provodi se u okviru Programa suradnje INTERREG-V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020. te je sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta iznosi 739.612,25 EUR, a sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj sufinanciran je u iznosu od 628,670,40 EUR, odnosno 85%.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content