Prezentacija rada žurnih službi CRO-SI-SAFE tima – Zivtov trg, Zabok

05.10.2022.

U sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata organizirali smo prezentaciju rada žurnih službi iz Interreg projekta CRO-SI-SAFE na Zivtovom trgu u Zaboku, 5.10.2022.

rnrn

 

rnrn

Svoje vještine prezentirali su djelatnici i volonteri Vatrogasne zajednice KZŽ, Zavoda za hitnu medicinu KZŽ, MUP-a – Policijske uprave Krapinsko-zagorske i Interventne policije, HGSS Stanice Zlatar Bistrica i Društva Crvenog križa KZŽ. Hvala ekipi iz organizacije i svim sudionicima na pozitivnoj energiji, te posjetiteljima iz ranjivih skupina javnosti, a posebno našim najmlađima za koje smo pripremili i posebne promopoklone projekta – lizalice i mini prve pomoći – za učenje o sigurnosti od malih nogu.

rnrn

Galeriju fotografija pogledajte na našem Facebook i Instagram profilu. 

rnrn

Projekt CRO-SI-SAFE provodi se u okviru Programa suradnje INTERREG-V-A Slovenija-Hrvatska 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta iznosi 739.612,25 EUR, a sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj sufinanciran je u iznosu od 628,670,40 EUR, odnosno 85%.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content