Poduzetnički dan u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata u KZŽ

10.10.2022.

Dani otvorenih vrata EU projekata u Krapinsko-zagorskoj županiji zatvoreni su obilježavanjem poduzetničkog dana – 7. listopada u Poslovno-tehnološkom inkubatoru u Krapini u organizaciji Poduzetničkog centra Krapinsko-zagorske županije. Okupilo se preko 30 poduzetničkih potpornih institucija Središnje i Sjeverne Hrvatske, startupove, znanstvene organizacije i sveučilišta te predstavnike javnog i civilnog sektora. Uz krilaticu #startaj s EU projektima u Zagorju, Poduzetnički dan posvećen je startup temama, projektima i programima koji potiču inovacije i razvoj novih proizvoda i usluga. 

rnrn

Ovo višednevno događanje organizirala je Zagorska razvojna agencija u suradnji s mnogobrojnim regionalnim i međunarodnim partnerima, a s ciljem jačanja svijesti o prisutnosti projekata koji mijenjanju naše svakodnevne živote i oblikuju naš životni prostor. Hvala svima na dolasku i podršci!

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content