100% Zagorsko u Zagrebu – 13. izdanje

13.10.2022.

14. do 15. listopada 2022. godine održava se 13. izdanje manifestacije 100% Zagorsko u Zagrebu – na lokaciji Europski trg.

rnrn

U ponudi će se naći bučino ulje, med, medenjaci, zimnica,  povrće, voće,  rakije i likeri, sirevi, sokovi i voćna vina, suhomesnati proizvodi, proizvodi iz tradicijskih kućnih radinosti. Ove godine u sklopu kulturno umjetničkog programa će svirati „Hands & Voice“ i Barajt band a najmlađe će zabavljati Krapinski neandertalci – Pleme špiljskog medvjeda. „100% ZAGORSKO“ je manifestacija PRODAJNO-IZLOŽBENOG karaktera na kojoj će se izlagati poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

rnrn

Cilj ove manifestacije je zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brendove.

rnrn

Trajanje manifestacije 100% Zagorsko u Zagrebu:

rnrn

    rn

  •  u petak, 14. listopada 2022. godine od 08.00 do 20.00 sati
  • rn

  •  u subotu, 15. listopada 2022. godine od 08.00 do 20.00 sati                                                                           
  • rn

  • LOKACIJA: Europski trg
  • rn

rnrn

Detalje potražite OVDJE.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content