Održana 14. Skupština Partnerskog vijeća za tržište rada KZŽ

06.12.2022.

U ponedjeljak 5.12. 2022. godine u dvorani OKKZŽ  održana je 14. Skupština Partnerskog vijeća za tržište rada Krapinsko-zagorske županije.

rnrn

Predsjedavajuća PVTR KZŽ gđa. Jasna Petek pozdravila je prisutne te istaknula značaj lokalnih partnerstva koja su glavni pokretač lokalnog i regionalnog razvoja. To je najodgovornije tijelo za pripremu i provedbu strategije razvoja ljudskih potencijala u području zapošljavanja, obrazovanja i socijalnog uključivanja na županijskoj razini, a okuplja članove iz gospodarskog, javnog i civilnog sektora.

rnrn

Na 14. Skupštini Zagorska razvojna agencija predstavila je Izvješće o radu za 2022. godinu, Plan rada za naredni period, Akcijski plan za 2022. godinu za provedbu Strategije razvoja ljudskih potencijala Krapinsko-zagorske županije za razdoblje 2021.-2027., a predstojnik HZZ PU Krapina Goran Vukmanić prezentirao je Izvješće o kretanju na tržištu rada za razdoblje I. – XI. 2022. godine.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content