Održana konferencija o izazovima ruralnog turizma u sklopu projekta „Skrivena blaga ruralnog turizma“

15.12.2022.

13. prosinca 2022. godine u Hotelu Matija Gubec, Stubičke Toplice u organizaciji LAG „Zeleni bregi“ održala se konferencija o izazovima ruralnog turizma u sklopu projekta „Skrivena blaga ruralnog turizma“. Konferencija je bila namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima, mikro i malim poslovnim subjektima, turističkim djelatnicima, ali i svima onima koji su na neki način uključeni ili se žele uključiti u područja ruralnog turizma. LAG „Zeleni bregi“ organizirao je konferenciju sa svrhom jačanja međusektorske suradnje u području ruralnog turizma za očuvanje prirodne i kulturne baštine i pristupa lokalnoj zajednici integrirajući njezinu ekonomsku djelatnost.

rnrn

Tema konferencije bila je Izazovi ruralnog turizma – suradnja umjetnika i turističkih radnika/ca, kreiranje autentičnih suvenira, izazovi distribucije, mogućnost inovacija koju je predstavljala dr.sc. Renata Tomljanović iz Instituta za turizam.

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content