Otvorene prijave za online radionicu Centra za civilne inicijative

13.04.2023.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma dana 11.04.2023.  je otvorila prijave na novu jednodnevnu online radionicu:

ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 25.4.2023. – Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnoga društva

Radionica je namijenjena manje iskusnim organizacijama civilnoga društva u prikupljanju sredstava izvan područja pisanja projekata i javljanja na otvorene pozive za prikupljanje prijedloga. Obraćanje građanima, poduzetničkom sektoru, inozemnim veleposlanstvima, kontaktiranje dijaspore, organiziranje javnih događanja i angažiranje članova upravnog odbora samo su neke od metoda o kojima će biti riječ na ovoj radionici.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Otvorene su prijave za Godišnje Hrvatske turističke nagrade 2024.

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljen je popis odabranih projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda

Saznaj više >

NOVOSTI
Demografske mjere jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content