KZŽ: Javno glasovanje za participativni proračun za mlade 2023.

01.08.2023.

Krapinsko-zagorska županija i ove je godine objavila Javni poziv za prijavu prijedloga za participativni proračun za mlade s ciljem podizanja kvalitete života mladih i poticanja mladih za preuzimanje i prakticiranje uloge aktivnog građanina u različitim dijelovima društvenog života i rješavanju pojedinih društvenih problema.

Prijedlog projektne aktivnosti/projekta koji će se financirati u sklopu Participativnog proračuna za mlade mogli su podnijeti mladi od 15- 30 godina (pojedinci), grupe mladih (3-5 osoba), obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva, ustanove socijalne skrbi koji pružaju socijalne usluge korisničkoj skupini mladih, savjeti mladih i jedinice lokalne samouprave.

U okviru ovog Javnog poziva raspodjeljuju se sredstva u ukupnom iznosu od 26.750,00 eura od čega najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta iznosi 300,00 eura, dok najveći iznos traženih sredstava iznosi 2.700,00 eura.

 

Javno glasovanje otvoreno je do 09. kolovoza 2023. godine.

Ovim putem pozivamo Vas da podržite ideje i inicijative mladih te u nastavku odaberete klikom jednu od ukupno 15 prijava za koju smatrate da bi trebala ostvariti financijsku potporu – glasovati možete OVDJE.

Više informacija o samom pozivu saznajte OVDJE.

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

NOVOSTI
Objavljeni novi odgovori na pitanja u vezi natječaja za nerazvrstane ceste iz intervencije 73.13.

Saznaj više >

NOVOSTI
Uključite se u konzultacije za druge izmjene Strateškog plana ZPP-a RH 2023.-2027.

Saznaj više >

Skip to content