Osiguravanje infrastrukturnih uvjeta za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja

18.06.2024.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih objavljuje poziv na online informativnu radionicu u sklopu Poziva PK.6.1.01. “Osiguravanje infrastrukturnih uvjeta za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”, koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u sklopu Programa Konkurentnost i kohezija 2021. – 2027.

Online informativna radionica održat će se 24. lipnja 2024. godine putem platforme Zoom, s početkom u 10.00 sati, u svrhu detaljnijeg informiranja potencijalnih prijavitelja i/ili partnera o uvjetima Poziva. Očekivano trajanje radionice je do 12.00 sati.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac do petka, 21. lipnja 2023. godine, do 14.00 sati.

Nakon isteka roka za prijavu svi prijavljeni sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju te poveznicu za pristup radionici.

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Europski tjedan regija i gradova 2024. održat će se od 7. do 10. listopada

Saznaj više >

NOVOSTI
Odluka o odabiru projekta temeljem Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj javne turističke infrastrukture u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content