OTVORENE PRIJAVE ZA OVOGODIŠNJI GIRLS CODE CAMP!

17.06.2024.

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije poziva sve zainteresirane djevojke u dobi od 12 do 16 godina da se prijave na ovogodišnje izdanje GirlsCode kampa, koje će se održati u tjednu od 19. do 24. kolovoza 2024. godine. Polaznice će imati priliku naučiti STREAM vještine: Science, Technology, Research, Engineering, Art, Math.

Lokacija: Park drvenih skulptura, Marija Bistrica

U timu od 10 djevojaka kroz 6 dana intenzivnog programa GirlsCode kampa spavati će se u šatorima u pravom izviđačkom logoru, upravljati robotom, ali i pravim izviđačkim alatima, saznati kako se tehnologija i priroda trebaju nadopunjavati u svrhu stvaranja novih inovacija, ali i poduzetničkih vještina u budućnosti koja nam dolazi.

Preuzmi i popuni životopis iz privitka i prijavi se na info@poduzetnickicentar-kzz.hr najkasnije do 20. srpnja 2024. godine. Poduzetnički centar će ih obavijestiti ako budu odabrane za sudjelovanje u kampu.

Prošlogodišnji radni program kampa po danima, na kojem će se temeljiti i ovogodišnji program, možeš pronaći na sljedećoj poveznici.

Projekt GirlsCodeCamp drugu je godinu zaredom sufinanciran sredstvima Saveza Alpe Jadran.

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Europski tjedan regija i gradova 2024. održat će se od 7. do 10. listopada

Saznaj više >

NOVOSTI
Odluka o odabiru projekta temeljem Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj javne turističke infrastrukture u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content