Podržite rad najboljih knjižara u Hrvatskoj!

02.07.2024.

Do 1. prosinca mogu se dodijeliti elektronički glasovi za 24 knjižare koje su se prijavile na Javni poziv za najbolje knjižare u Republici Hrvatskoj u 2024. godini koji je bio otvoren do 24. lipnja.

Prema vrstama, iz cijele Hrvatske prijavilo se osamnaest knjižara u lancu, četiri samostalne i dva antikvarijata. Najviše prijava, njih četiri, stiglo je iz Osijeka, a slijede Zagreb i Pula s tri prijavljene knjižare, zatim Zadar, Varaždin, Slavonski Brod i Rijeka s dvije te Korčula, Vinkovci, Požega, Bjelovar, Jablanovec i Split s po jednom prijavljenom knjižarom. Knjižare koje su nagrađene ranijih godina ne mogu se prijaviti sljedeće dvije godine.

Uz elektroničke glasove čitatelja, posjetitelja i kupaca knjižara, Povjerenstvo za odabir najboljih knjižara obići će sve prijavljene knjižare kako bi na temelju te dvije ocjene predložilo knjižare koje će se nagraditi u 2024. godini.

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odluka o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Saznaj više >

NOVOSTI
Europski tjedan regija i gradova 2024. održat će se od 7. do 10. listopada

Saznaj više >

NOVOSTI
Odluka o odabiru projekta temeljem Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za razvoj javne turističke infrastrukture u 2024. godini

Saznaj više >

Skip to content