Mobilni ZEZ centar

Razdoblje provedbe

Od 29.06.2021.
do 29.06.2023.
Nositelj projekta
Udruga Profesor Baltazar
Vrijednost
364.003,94 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski socijalni fond
Projektom Mobilni ZEZ centar provodit će se aktivnosti popularizacije znanosti, projekt podrazumijeva i osmišljavanje i izradu edukativnih eksponata za tumačenje sadržaja koje će uz nadzor stručnjaka Instituta Ruđer Bošković kreirati popularizatori znanosti iz svojih specifičnih područja. Eksponati su mobilni i ready-to-use, a za vrijeme dok nisu na putu, bit će na raspolaganju lokalnoj zajednici u gradu Donja Stubica. Mobilni ZEZ centar će rezultirati donošenjem novih sadržaja lokalnoj zajednici budući da njegov mobilni karakter omogućuje isporuku znanstveno-popularnih sadržaja – aktivnosti i eksponata – duboko u lokalne zajednice širom zemlje.

Partneri:

1. Grad Donja Stubica
2. Institut Ruđer Bošković
3. Virtualci – udruga za razvoj i promicanje kreativnog i digitalnog obrazovanja
4. Zagorska razvojna agencija

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content