Sanacija oštećenja Područne škole Hum Stubički

Razdoblje provedbe

Od 10.01.2020.
do 15.04.2022.
Nositelj projekta
Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica
Vrijednost
6.361,27 EUR
Fond iz kojeg se financira
Fond solidarnosti Europske unije
Poziv „Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području obrazovanja oštećenih u potresu na području Krapinsko-zagorske županije“, koji se financira iz Fonda solidarnosti Europske unije. Cilj projekta je sanacija oštećenja nastalih na zgradi (osnovne škole Matija Gubec) Područne škole Hum Stubički u potresu 22. ožujka 2020. Konkretno, projektom će se sanirati oštećenja na više mjesta unutar zgrade škole i to na spojevima zida, pukotine na većem dijelu stropa razreda i hodnika na kojem je žbuka na trstici i daščanoj podlozi, kao i strop drvenog grednika u višenamjenskom prostoru i prostoru blagovaonice, kako bi se osigurali uvjeti za rad škole te siguran boravaka učenika i zaposlenika u školi. Intenzitet potpore iznosi 100% prihvatljivih troškova.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content