3,2,1…KRENI!

Razdoblje provedbe

Od 03.02.2022.
do 03.10.2023.
Nositelj projekta
Grad Zlatar
Vrijednost
78.055,68 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski socijalni fond
Grad Zlatar provodi projekt pod nazivom „3,2,1…KRENI!“. Partner na projektu je Dječji vrtić Zlatarsko zlato. Projektom se uvodi usluga produljenog boravka u Dječji vrtić Zlatarsko zlato kako bi se omogućilo zaposlenim roditeljima, posebice onima koji rade u smjenama, uspješno usklađivanje privatnih i poslovnih obaveza, dok će se djeci pružiti kvalitetan i edukativan sadržaj i sigurna okolina. Projekt doprinosi boljoj kvaliteti života i obitelji, ali i razvoju cjelokupnog društva. Projektom će se ujedno provesti usavršavanje djelatnika, razvoj posebnih programa i opremanje prostora, a rezultat projekta su stvoreni adekvatni uvjeti za miran i skladan rast i razvoj djeteta u gradu Zlataru. Cilj projekta je kroz uvođenje produljenog rada vrtića do 20:00 sati omogućiti ostvarivanje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života s uzdržavanim članovima uključenim u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja kroz produljenje radnog vremena vrtića te pružanje kvalitetnog edukativnog sadržaja za vrijeme njihova boravka u vrtiću. Uvođenjem posebnih programa i edukacijama stručnih suradnika stvorit će se uvjeti kvalitetnog rada s djecom te će se unaprijediti rad vrtića, stvoriti bolji uvjeti za demografsku obnovu, omogućavaju se nova zapošljavanja uz jačanje stručnih kapaciteta zaposlenih.

Partneri:

Dječji vrtić i jaslice Zlatarsko zlato

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content