Rekonstrukcija (dogradnja i nadogradnja) i opremanje vatrogasnog doma i spremišta DVD-a Pregrada

Razdoblje provedbe

Od 23.03.2022.
do 23.03.2023.
Nositelj projekta
Dobrovoljno vatrogasno društvo Pregrada
Vrijednost
598.890,52 EUR
Fond iz kojeg se financira
Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014-2020
Cilj projekta je rekonstrukcija (dogradnja i nadogradnja) i opremanje vatrogasnog doma i spremišta u Pregradi. Provedbom ovog projekta unaprijedit će se sustav zaštite od požara na području djelovanja DVD-a Pregrada. Samim time poboljšat će se učinkovitost provedbe vatrogasne djelatnosti na području grada Pregrade stare 131 godinu. Realizacijom projekta porast će sigurnost svih stanovnika grada Pregrade, kao i njihove imovine, te otvoriti mogućnost za zapošljavanje 2 ljudi. Očekivani rezultati prema postavljenim ciljevima su rekonstruiran (dograđen i nadograđen) i opremljen vatrogasni dom i spremište; veća sigurnost stanovnika grada Pregrade i njihove imovine; kvalitetniji uvjeti života; unaprjeđenje sustava zaštite od požara i vatrogastva na području grada Pregrade i šire okolice; suvremeniji vatrogasni sustav za sudjelovanje u sustavu zaštite i spašavanja; aktivnosti u pogledu podizanja razine vatrogasne kulture u lokalnoj samoupravi; stvaranje 2 nova radna mjesta te korištenje obnovljivih izvora energije. Dodijeljena potpora iznosi 539.001,47 EUR.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content