Pump track staza Desinić

Razdoblje provedbe

Od 14.09.2022.
do 14.09.2024.
Nositelj projekta
Općina Desinić
Vrijednost
250.000,00 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski fond za ruralni razvoj, Podmjera 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“, u okviru Mjere 19 „LEADER – CLLD“ – LAG „ZAGORJE-SUTLA“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.
Cilj projekta je kroz uređenje javne turističke infrastrukture odnosno pumptrack poligona nadopuniti postojeću cikloturističku ponudu Općine Desinić i Krapinsko-zagorske županije. Projekt će doprinijeti unapređenju turističke kvalitete i sadržaja turističkog proizvoda, stvaranju imidža destinacije usmjerene na cikloturiste i zadovoljenje njihovih potreba, razvoju cikloturističke infrastrukture na području Općine Desinić. Realizacijom projekta poboljšati će se životni uvjeti u Općini Desinić, doprinjeti atraktivnostima Općine i njezinom razvojnom potencijalu, potaknuti veći broj stanovnika na zdrav i aktivan način života te proširiti sportsko-rekreativnu ponudu za lokalno stanovništvo, povećati ponudu i zadovoljstvo cikloturista, omogućiti upravljanje cikloturistima.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content