Izgradnja dječjeg igrališta u Sekirišću

Razdoblje provedbe

Od 20.09.2022.
do 20.09.2024.
Nositelj projekta
Općina Sveti Križ Začretje
Vrijednost
65.034,18 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski fond za ruralni razvoj, Podmjera 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“, u okviru Mjere 19 „LEADER – CLLD“ – LAG „ZAGORJE-SUTLA“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.
Predmet projekta je izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u Sekirišću. Igralište će biti kombinacija prostora sa interaktivnim dječjim spravama, asfaltiranog prostora za dječju kreativnu igru („školica“, šah, itd.) te uređenog okoliša u dijelu obloženog travnim betonskim opločnicima. Parcela i igralište će se djelomično ograditi zaštitnom ogradom visine 4m, dok će se ostatak parcele po međama prema susjedima (osim prema parceli školske zgrade) ograditi ogradom visine 1,5m. Projekt se odnosi na građenje i opremanje dječjeg igrališta u naselju Sekirišće čime se planiraju osigurati bolji uvjeti za napredak djece, za njihovu kreativnu i sigurnu igru te provođenje slobodnog vremena. Zajedničko druženje i igra će doprinijeti brzoj socijalizaciji djece. Igralište će stvoriti preduvjete za interakciju i osigurat će se adekvatan prostor za kvalitetnije provođenja slobodnog vremena djece na otvorenom te omogućiti roditeljima sigurnost kod dječje igre.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content