Rekonstrukcija kuhinje doma kulture

Razdoblje provedbe

Od 11.09.2022.
do 11.09.2024.
Nositelj projekta
Općina Novi Golubovec
Vrijednost
48.220,19 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski fond za ruralni razvoj, Podmjera 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“, u okviru Mjere 19 „LEADER – CLLD“ – LAG „ZELENI BREGI“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.
Projektom će se rekonstruirati postojeća kuhinja u Domu kulture u Novom Golubovcu, na način da će se formirat prostor priručne mini kuhinje za posluživanje hrane i pića u obliku cateringa koji će se posluživati prilikom održavanja raznih prigoda u dvorani. Realizacijom projekta će se osigurati bolji uvjeti za društvenu i socijalnu integraciju stanovnika Općine Novi Golubovec. Projekt doprinosi umrežavanju, povezivanju i socijalizaciji svih članova zajednice Općine Novi Golubovec kroz druženje što će rezultirati unaprjeđenjem kvalitete života stanovnika Općine. Cilj je poboljšati životne uvjete stanovnika te poboljšati uvjete za izvođenje društvenih i kulturnih aktivnosti kroz uspostavu središnjeg prostora za druženje i razonodu te organizaciju slobodnog vremena lokalnog stanovništva. Dom kulture biti će dostupan lokalnoj zajednici Općine Novi Golubovec, udrugama i drugim organizacijama civilnog društva kako bi se obogatila ponuda društveno-kulturnog sadržaja.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content