Izgradnja i opremanje dječjeg igrališta u naselju Veleškovec

Razdoblje provedbe

Od 13.10.2022.
do 13.10.2024.
Nositelj projekta
Općina Zlatar Bistrica
Vrijednost
55.818,24 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski fond za ruralni razvoj, Podmjera 19.2. „Provedba operacija unutar CLLD strategije“, u okviru Mjere 19 „LEADER – CLLD“ – LAG „ZELENI BREGI“ Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.
Projektom će se izgraditi i opremiti dječje igralište u naselju Veleškovec. Cilj projekta je poticanje veće aktivnosti djece na otvorenom te pružiti kvalitetan prostor za bavljenje sportskim, zabavnim i slobodnim aktivnostima. Projektom će se utjecati na poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama te doprinijeti aktivnostima na otvorenom kroz izgradnju potrebnih infrastruktura koje unapređuju lokalne temeljne usluge stanovništva u slobodno vrijeme. Djeca će dobiti siguran i kvalitetan prostor za igru na otvorenom te će se samim time i podignuti kvaliteta života u naselju i Općini Zlatar Bistrica.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content