Sanacija klizišta cesta oštećenih u potresu

Razdoblje provedbe

Od 06.02.2023.
do 06.02.2023.
Nositelj projekta
Općina Radoboj
Vrijednost
222.310,70 EUR
Fond iz kojeg se financira
Fond solidarnosti EU: Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture i pogona u području prijevoza oštećenih u potresu na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Bjelovarsko-bilogorske županije i Koprivničko-križevačke županije.
Cilj operacije bio je osigurati uvjete za normalno prometovanje i svakodnevne aktivnost stanovništva, budući da je zbog oštećenja na dionicama cesta, njihovo korištenje predstavljalo dodatnu opasnost. Za sanaciju oštećenja na cestama općina Radoboj prijavila je dvije ceste i to NC-RI11-ŽC2122 Biruši – Kamenečki, te nerazvrstanu cestu NC-O11 Kiseljaki, te su joj odobrena sredstva za izvođenje potrebnih radova. Ukupna vrijednost projekta sanacije nerazvrstanih cesta oštećenih u potresu iznosi 222.310,70 €, od čega se putem Fonda solidarnosti EU financira 127.621,95 €. Navedena sredstva odnose se na prihvatljive troškove za sanaciju oštećenja nastalih uslijed potresa na nerazvrstanim cestama, a preostali iznos od 94.688,76€ odnosi se na radove kojima će se poboljšati stanje nerazvrstanih cesta, te će te radove Općina Radoboj financirati iz vlastitog Proračuna.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content