Izgradnja biološkog bazena u Pregradi

Razdoblje provedbe

Od 06.01.2023.
do 30.04.2025.
Nositelj projekta
Grad Pregrada
Vrijednost
4.333.238,74 EUR
Fond iz kojeg se financira
Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021.-2026. Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava C1.6. R1-I1 – Regionalna diversifikacija i specijalizacija hrvatskog turizma kroz ulaganja u razvoj turističkih proizvoda visoke dodatne vrijednosti
Grad Pregrada prijavitelj je projekta Izgradnja biološkog bazena u Pregradi ukupne vrijednosti 4.333.238,74 EUR s bazenom, restoranom, saunama i dječjim igralištem. Bazen kopira izgled jezera sa kristalno čistom vodom, a sastoji se od dijela za kupanje i pregrađenog područja s regeneracijskim biljem i raslinjem za prirodno pročišćavanje vode te će nuditi turističke usluge sportskog, rekreacijskog i zabavnog karaktera građanima Pregrade, stanovnicima neposredne okolice i Krapinsko-zagorske županije. Cilj projekta je izgradnja zelene infrastrukture koja će povećati biološku raznolikost i turističku atraktivnost Pregrade.

Partneri:

Krapinsko-zagorska županija

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content