Dogradnja i opremanje Dječjeg vrtića Zlatarsko zlato

Razdoblje provedbe

Od 09.02.2023.
do 09.02.2026.
Nositelj projekta
Grad Zlatar
Vrijednost
487.358,15 EUR
Fond iz kojeg se financira
NPOO: Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, prvi Poziv
Projektnim prijedlogom „Izgradnja područnog vrtića s kuhinjom na području Grada Zlatara“ Grad Zlatar izgradit će i opremiti područni vrtić s kuhinjom sa 7 novih dnevnih boravaka kako bi se unaprijedile i proširile usluge predškolskog odgoja i obrazovanja na području Grada Zlatara. Ovim projektom proširit će se kapaciteti matičnog Dječjeg vrtića i jaslica Zlatarsko zlato i omogućiti smještaj većem broju djece u novoopremljenom objektu. Kapacitetom od 7 novih dnevnih boravaka – 3 jaslička i 4 vrtićka smjestit će se dodatno ukupno do 116 djece te se time smanjuje pritisak na matični vrtić i liste čekanja i povećava kvaliteta života djece i roditelja na području Grada Zlatara.

Partneri:

Općina Mače

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content