RIDE & BIKE I

Razdoblje provedbe

Od 02.01.2015.
do 30.04.2016.
Nositelj projekta
Zagorska razvojna agencija d.o.o.
Vrijednost
395.846,60 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski fond za regionalni razvoj
Cilj projekta je razviti selektivne oblike turizma na području prekogranične turističke destinacije te time poboljšati postojeću turističku ponudu što bi u konačnici dovelo do povećanja broja turista na ovom području. Kroz projekt su se trasirale i digitalizirale biciklističke i konjičke staze, izradila se i nadogradila web stranica s novim sadržajima vezanim uz konjički i biciklistički turizam, provela se specijalizirana edukacija za biciklističke i konjičke vodiče te ponuđače turističkih proizvoda i usluga, predstavljena je prekogranična turistička destinacija na 3 međunarodna specijalizirana turistička sajma, izradila se aplikacija za pametne telefone, izradio se pilotni model trženja biciklizma na prekograničnom području s razrađenim sustavom iznajmljivanja i naplate biciklističkih usluga te su se izradila odmorišta za bicikliste i odmorišta za konje.

Partneri:

1. Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije
2. Turistička zajednica „Savsko-sutlanska dolina i brigi“
3. Razvojna agencija Kozjansko
4. Razvojna agencija Sotla
5. Javni zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Sevnica

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content