Izgradnja reciklažnog dvorišta – Donja Stubica

Razdoblje provedbe

Od 04.12.2019.
do 16.12.2020.
Nositelj projekta
Grad Donja Stubica
Vrijednost
462.452,87 EUR
Fond iz kojeg se financira
Kohezijski fond
Projektom će se izgraditi i opremiti reciklažno dvorište kako bi se omogućilo zasebno prikupljanje sirovina, obrada, ponovno korištenje otpada te, u konačnici, smanjenje količine otpada koji se odlaže na odlagališta. Na taj će se način omogućiti učinkovitije upravljanje resursima i smanjit će se šteta za okoliš stoga projekt pridonosi sustavnom gospodarenju otpadom i zaštiti okoliša. U sklopu projekta provodit će se i edukativne radionice te izraditi promotivni letci s ciljem informiranja stanovnika.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content