Rekonstrukcija – dogradnja i opremanje Dječjeg vrtića Rožica

Razdoblje provedbe

Od 29.11.2018.
do 10.07.2020.
Nositelj projekta
Dječji vrtić Rožica
Vrijednost
489.008,73 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
Projektom će se rekonstruirati – dograditi i opremiti 314,78 m2 vrtićkog prostora čime će se osigurati prostor ta dodatnih 40-ero djece. Dograđeni dio sastojat će se od prostorija za boravak djece, sanitarnog čvora, radne sobe odgajatelja i hodnika. Zbog povećanja potražnje za boravkom djece u dječjem vrtiću i potrebe za povećanjem kapaciteta, projekt će izravno doprinijeti i stvaranju novih radnih mjesta u općini Veliko Trgovišće. Kapacitet vrtića povećat će se za 21% (s 99 djece na 120 djece) i to u šest vrtićkih grupa stoga će se zaposliti pet novih djelatnika (četiri odgojitelja i jedan stručni suradnik). Cilj projekta je unapređenje usluga za ostvarivanje njege, odgoja i obrazovanja, posebice predškolskog odgoja na području općine Veliko Trgovišće te poboljšanje uvjeta života lokalnog stanovništva kroz dogradnju i opremanje Dječjeg vrtića Rožica. Realizacija projekta rekonstrukcije (dogradnje i opremanja) Dječjeg vrtića Rožica u Velikom Trgovišću osigurat će povećanje životnog standarda, stvaranje preduvjeta za daljnji rast i razvoj općine te ostanak mladih obitelji i potencijalno naseljavanje novih obitelji u ruralnom području.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content