Fitness/street workout park Zlatar

Razdoblje provedbe

Od 10.07.2019.
do 10.06.2022.
Nositelj projekta
Grad Zlatar
Vrijednost
42.836,12 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
Provedba projekta usmjerena je na izgradnju i opremanje fitness/street workout parka. Uređen je teren, postavljeno je 6 sprava (veslarica, kombinirana stolica, kosa klupa, paralelna preča, sprava za istezanje nogu, horizontalne ljestve), te je ugrađena antitraumatska gumena podloga. Vježbalište je rubnjacima odvojeno od travnate površine, pješačka staza opločena betonskim kockama, a u sklopu vježbališta postavljena je urbana oprema (4 klupe za sjedenje, 3 koša za smeće, 2 stalka za bicikle te informativne ploče). Izgradnjom i opremanjem parka proširene su lokalne temeljne usluge za stanovništvo, uključujući kvalitetu života i provođenje slobodnog vremena. Provedbom projekta stanovnici grada Zlatara i okolnih naselja dobili su mogućnost za provođenje sportskih aktivnosti kakve prije nije bilo budući da Grad Zlatar nema sportsku dvoranu, a park će koristiti i učenici OŠ i SŠ Zlatar.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content