Dječje igralište u Bedekovčini

Razdoblje provedbe

Od 10.08.2020.
do 10.08.2022.
Nositelj projekta
Općina Bedekovčina
Vrijednost
50.427,62 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
Predmetni projekt usmjeren je na građenje i opremanje dječjeg igrališta u Bedekovčini čime će se osigurati bolji uvjeti za rast i razvoj djece, za sigurnu igru i druženje te doprinijeti povećanju socijalizacije, međusobnog povezivanja i interakcije djece i mladih. Izgradnjom igrališta stvorit će se adekvatan, kvalitetan i siguran prostor te omogućiti veća kvaliteta provođenja slobodnog vremena djece na otvorenom.Općina će provedbom ovog projekta poboljšati kvalitetu života lokalnog stanovništva, a posebice djece budući da će uređeno igralište predstavljati novi, kvalitetan prostor na kojem će se djeca moći svakodnevno igrati i provoditi vrijeme na otvorenom. Igranjem na rekreacijskim spravama igrališta djeca razvijaju fizičku koordinaciju kroz rekreaciju i zabavu. Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Opći cilj projekta je poboljšanje uvjeta i uvođenje novih usluga kroz stvaranje kvalitetnog i sigurnog prostora na kojem će se najmlađi stanovnici Bedekovčine moći svakodnevno igrati i provoditi vrijeme na otvorenom te, igranjem na rekreacijskoj opremi igrališta, razviti fizičku koordinaciju kroz rekreaciju i zabavu. Time se kod djece odmalena usađuju sportske navike i zdravog i aktivnog načina života, a poznato kako tjelesna aktivnost predstavlja najbolju mjeru prevencije pretilosti. Očekivani rezultati su: 1. Izgrađeno dječje igralište u Bedekovčini 2. Izgrađene i opločene pristupne pješačke staze 3. Postavljena zaštitna ograda dječjeg igrališta visine 1,5 m 4. Postavljene sprave za igru 5. Uređena zelena površina 6. Osiguran prostor za aktivno provođenje slobodnog vremena stanovnika naselja Bedekovčina

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content