Rekonstrukcija i opremanje Dječjeg vrtića Cvrkutić Oroslavje

Razdoblje provedbe

Od 26.05.2020.
do 26.05.2022.
Nositelj projekta
Dječji vrtić Cvrkutić, Oroslavje
Vrijednost
760.068,51 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj Program ruralnog razvoja Republike Hrvatske Operacija 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu”
Glavni cilj projekta je unaprjeđenje kvalitete i dostupnosti ponude odgojno-obrazovnih usluga u DV Cvrkutić s ciljem ispunjavanja potražnje za istima na području Grada Oroslavja. Specifični ciljevi su sljedeći: Unaprjeđenje prostornog kapaciteta DV, što će se postići provedbom građevinskih radova u svrhu rekonstrukcije zgrade dječjeg vrtića, koja trenutno ne zadovoljava postojeću potražnju za predškolskim odgojem; Unaprjeđenje ljudskih kapaciteta DV, što će se ostvariti dodatnim zapošljavanjem dvije odgajateljice, pomoćne kuharice, stručnog suradnika, čistačice te domara; Poboljšanje odgojno-obrazovnih usluga za predškolsku populaciju koje će se izvršiti nabavom nove didaktičke opreme te opremanjem dnevnih boravaka i sportske dvorane. Glavne aktivnosti provedbe projekta obuhvaćaju građevinske radove rekonstrukcije zgrade dječjeg vrtića te opremanje iste s didaktičkom opremom, namještajem za dnevne boravke te opremom za dječju sportsku dvoranu.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content