Opremanje Društvenog doma Novi Golubovec

Razdoblje provedbe

Od 04.09.2021.
do 04.09.2023.
Nositelj projekta
Općina Novi Golubovec
Vrijednost
24.299,89 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
Projektom je predviđeno opremanje Društvenog doma Novi Golubovec. Dvorana društvenog doma opremit će se drvenim akustičnim zidnim oblogama s ciljem dodatne apsorpcije zvuka. Na taj će se način popraviti akustična svojstva prostora i poboljšati kvaliteta zvuka što je bitno za održavanje brojnih događanja koja se organiziraju u domu, posebice glazbenih. Predmetno ulaganje doprinosi podizanju kvalitete života kroz razvoj društvene infrastrukture. Ulaganje u opremanje društvenog doma stoga je primjer dobre prakse ulaganja u društvenu infrastrukturu. Ukupna površina dvorane koja će se opremiti u sklopu predmetnog ulaganja iznosi 219 m2.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content