Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića u Tuhlju

Razdoblje provedbe

Od 21.11.2018.
do 24.12.2021.
Nositelj projekta
Općina Tuhelj
Vrijednost
975.231,46 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj, Program ruralnog razvoja
Projekt podrazumijeva ulaganje u izgradnju i opremanje dječjeg vrtića u Tuhlju, s ciljem razvoja usluga za ostvarivanje njege, odgoja i obrazovanja na području općine Tuhelj te poboljšanje uvjeta života lokalnog stanovništva kroz izgradnju dječjeg vrtića. Realizacija projekta izgradnje dječjeg vrtića u Tuhelju potaknut će smanjenje nezaposlenosti te povećanje životnog standarda i stvaranje preduvjeta za daljnji rast i razvoj općine. Ujedno, projekt će doprinijeti stvaranju osnovnih preduvjeta za ostanak mladih obitelji te potencijalno naseljavanje novih stanovnika u općini Tuhelj. Očekivani rezultat je razvoj usluga za rani i predškolski odgoj u novo uspostavljenom i novoizgrađenom dječjem vrtiću, odnosno izgrađen i opremljen dječji vrtić za četrdeset dvoje djece, uspostavljena ustanove za upravljanje dječjim vrtićem u Tuhelju, 35 upisane djece u dječji vrtić u prvoj godini, te zaposleno ukupno 10 djelatnika u dječjem vrtiću.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content