Izgradnja i opremanje dječjeg vrtića u Klanjcu

Razdoblje provedbe

Od 21.12.2018.
do 21.10.2021.
Nositelj projekta
Grad Klanjec
Vrijednost
1.171.154,10 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj, Program ruralnog razvoja
Glavne aktivnosti projekta uključuju izgradnju i opremanje objekta odnosno izgradnju kružnog objekta s jedinicama za jaslice i vrtić te pratećim prostorima u 2 etaže. Cilj projekta je unaprjeđenje kvalitete predškolskog odgoja i obrazovanja na području Grada Klanjca te povećanje prostornih i tehničkih kapaciteta kroz izgradnju i opremanje novog objekta dječjeg vrtića koji će djeci jasličke, rane i predškolske dobi omogućiti slobodu kretanja u njima prihvatljivom ambijentu. Također, projekt će zadovoljiti potreba djece jasličke, rane i predškolske dobi i njihovih roditelja te osigurati sigurnije i adekvatnije uvjeta za boravak djece. Očekivani rezultati projekta su izgrađen i opremljen jedan objekt za ostvarivanje organizirane njege, odgoja i obrazovanja ukupne neto površine 619,40m2, uređeno i opremljeno vanjsko dječje igralište, povećan maksimalan kapacitet za boravak djece za 75%, povećan broj zaposlenih za 3 novozaposlene osobe.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content