Rekonstrukcija postojećeg dječjeg vrtića Uzdanica u Zlataru

Razdoblje provedbe

Od 21.12.2018.
do 04.01.2022.
Nositelj projekta
Grad Zlatar
Vrijednost
1.231.186,54 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
Ovaj projekt provodi se u svrhu rekonstrukcije i dogradnje dječjeg vrtića u Zlataru s ciljem ostvarenje infrastrukturnih preduvjeta za provođenje programa predškolskog odgoja i obrazovanja za lokalnu zajednicu s područja Grada Zlatara i njegovog okruženja. Projektom se nastoji poboljšati kvalitetu života u zajednici kroz lakše usklađivanje svakodnevnog poslovnog i obiteljskog života ljudi omogućujući pružanje usluge smještaja i odgoja i obrazovanja djece rane i predškolske dobi. Spomenuti ciljevi ostvarit će se rekonstrukcijom i dogradnjom postojećeg Dječjeg vrtića i jaslica Uzdanica u Zlataru u svrhu organizacije šest neovisnih odgojnih skupina djece ovisno o njihovoj dobi. Očekivani rezultati su Rekonstruirani i dograđeni dječji vrtić ukupne površine 1359,08 m2 kroz dogradnju dodatne tri odgojne jedinice s prostorom više namjena, dogradnju gospodarskog i upravnog bloka s pratećim sadržajima te uklanjanje zgrade jaslica, organizirani prostori za šest neovisnih odgojnih skupina djece, te 120 djece upisano u razdoblju od 3 godine od završetka projekta.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content