Oblikovanje dječjeg igrališta s boćalištem u Općini Jesenje

Razdoblje provedbe

Od 07.09.2021.
do 07.09.2023.
Nositelj projekta
Općina Jesenje
Vrijednost
47.145,82 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
Opći cilj projekta je osigurati prostor za igru djece u skladu s njihovim potrebama i mogućnostima. Očekivani rezultati su druženje, upoznavanje i razvijanje djece predškolskog i školskog uzrasta, te svih ostalih stanovnika Općine Jesenje. Opremljeno dječje igralište s raznovrsnim spravama služiti će djeci za razvijanje motoričkih sposobnosti, povećanju koncentracije, neometanu sigurnu igru zbog same lokacije i ograđenosti igrališta, razvijanje timskog duha i lakšeg prihvačanja poraza. Dječje igralište s boćalištem biti će pored društvenog doma i igrališta za mali nogomet u naselju donje Jesenje što će biti glavno mjesto za okupljanje mladih i starih stanovnika, a to je neizmjerno važno za male ruralne krajeve sa statusom brdsko planinskog područja.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content