Dopusti mi da naučim igrom

Razdoblje provedbe

Od 23.12.2021.
do 23.08.2023.
Nositelj projekta
Dječji vrtić ‘Cvrkutić’
Vrijednost
75.175,55 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski socijalni fond Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. UP.02.2.2.16 ‘Nastavak unapređenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja’
Cilj ovog projekta je uvođenje produljenog rada Dječjeg vrtića Cvrkutić iz Oroslavja (do 19:00 sati) u svrhu omogućavanja fleksibilnosti u prihvatu djece, ali i poboljšanja usluge vrtića uvođenjem programa stranog jezika (engleski i njemački). Fleksibilan i novi, inovativan rad vrtića omogućit će zaposlenim roditeljima, posebice onima koji rade u smjenama, uspješnu sinkronizaciju privatnih i poslovnih obveza, dok će se djeci pružiti kvalitetan i edukativan sadržaj. Sve to doprinijet će boljoj kvaliteti života obitelji, ali i razvoju cjelokupnog društva.

Partneri:

Grad Oroslavje

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content