Popodne u vrtiću

Razdoblje provedbe

Od 19.11.2018.
do 19.05.2021.
Nositelj projekta
Grad Klanjec
Vrijednost
160.838,54 EUR
Fond iz kojeg se financira
Europski socijalni fond
Projektom se uvodi poslijepodnevni rad vrtića do 19,00 sati u svrhu čega će se zaposliti jedan odgajatelj/ica na pola radnog vremena i kuharica na dodatna 2 sata. U rad vrtića uvest će se dodatni novi programi – STEM program i program kulinarske radionice zdrave prehrane za djecu. U tu svrhu bit će educirane odgajateljice te kuharica te će biti nabavljena potrebna oprema za provedbu navedenih programa – oprema za uređenje kuhinje te didaktička oprema za STEM program. Ciljna skupina projekta su djeca polaznici vrtića, njihovi roditelji te odgajatelji i djelatnici vrtića.

Partneri:

Dječji vrtić Kesten

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content