Sanacija nerazvrstane ceste K5 Veliki Komor

Razdoblje provedbe

Od 22.03.2020.
do 30.06.2023.
Nositelj projekta
Općina Mače
Vrijednost
214.836,85 EUR
Fond iz kojeg se financira
Fond solidarnosti EU
Svrha operacije „Sanacija nerazvrstane ceste K5 Veliki Komor“ je sanacija nerazvrstane ceste K5 Veliki Komor kojom će se osigurati uvjeti za sigurno prometovanje te spriječilo dodatno oštećenje kojima bi se ugrozila sigurnost stanovništva. Operacijom će se provoditi sanacija postojećih oštećenja kako bi se spriječila veća buduća oštećenja kojim bi se zaštitili ljudi i građevine te infrastrukture u području prijevoza vratilo u ispravno radno stanje.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content