Sanacija nerazvrstane ceste od posljedica potresa NC Priglazda u naselju Đurmanec

Razdoblje provedbe

Od 21.11.2022.
do 30.06.2023.
Nositelj projekta
Općina Đurmanec
Vrijednost
584.198,78 EUR
Fond iz kojeg se financira
Fond solidarnosti EU
Svrha operacije je uspostava redovnog funkcioniranja prometnog sustava kako bi se stanovnicima Općine Đurmanec omogućilo sigurno odvijanje prometa. Sanacija se provodi na nerazvrstanoj cesti NC Priglazda u naselju Đurmanec, odnosno vraćanje u ispravno radno stanje ceste oštećene u potresu 22. ožujka 2020. godine. Sanacija je potrebna kako bi se cesta vratila u funkcionalno stanje.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content