Specijalističko usavršavanje jednog doktora medicine u Zavodu za Hitnu medicinu KZŽ

Razdoblje provedbe

Od 01.01.2024.
do 31.12.2028.
Nositelj projekta
Zavod za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije
Vrijednost
292.659,20 EUR
Fond iz kojeg se financira
Zavod za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije na ovaj natječaj prijavljuje aktivnosti specijalističkog usavršavanja za 1 specijalizanta hitne medicine koje će trajati 5 godina. Kako bi se osigurala kvalitetna hitna medicinska pomoć nužno je i ulaganje u specijalističko usavršavanje doktora kako bi se potrebitima ista mogla pružiti na adekvatan i kvalitetan način. Iz tog razloga opravdana je provedba projekta Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije. S obzirom na ozbiljan nedostatak zdravstvene radne snage u Hrvatskoj, cilj je ovog projekta poboljšati pristup zdravstvenoj skrbi putem održivog povećanja broja specijalista, odnosno projekt izravno doprinosi većem broju medicinskih stručnjaka i boljoj pokrivenosti zdravstvenim uslugama. Ovaj projekt omogućiti će specijalističko usavršavanje jednog zdravstvenog djelatnika, doktora medicine na području hitne medicine i na taj način ostvariti ravnomjernu i dostatnu popunjenost Mreže javne zdravstvene službe, kao i dostupnost zdravstvene zaštite svim građanima Krapinsko – zagorske županije. Samim projektom poboljšati će se pristup zdravstvenoj zaštiti te će se osigurati veća učinkovitost u pružanju usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini.

Najnoviji projekti

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Skip to content