Radionice o provedbi projekata financiranih iz mjere 7 – operacije 7.2.1. i 7.4.1.

30.10.2019.

Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organiziraju radionicu za korisnike mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“, tip operacije 7.2.1. „Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“ i tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

rnrn

Ciljana skupina za prisustvo na radionici su korisnici s odobrenim/ugovorenim projektima u drugom natječaju za tip operacije 7.4.1., te drugom natječaju za tip operacije 7.2.1.

rnrn

Sudionici će imati priliku saznati mnoštvo korisnih informacija koje se odnose na dokumentaciju iz postupka javne nabave, nabavu preko Portala ponuda, podnošenje drugog dijela Zahtjeva za potporu (ZP2), promjene u projektu i način prijave promjene, te  podnošenje Zahtjeva za isplatu i Zahtjeva za isplatu predujma.

rnrn

Radionica će se održati 13. studenog 2019. u Zagrebu, Kino dvorana Ministarstva poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78. Detaljni program možete pogledati u nastavku.

rnrn

Za sudjelovanje na radionici nije potrebna prethodna prijava.

rnrn

Program_radionice_M7_13-11-2019

rn

Najnovije vijesti

NOVOSTI
Odabrani dječji vrtići, osnovne i srednje škole te centri za odgoj i obrazovanje za izvođenje programa Ruksak (pun) kulture u 2024. godini

Saznaj više >

NOVOSTI
Plan savjetovanja Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU s javnošću za 2024. godinu.

Saznaj više >

NOVOSTI
Obavijest prijaviteljima o povećanju alokacije Poziva „Pilot projekt razvoja zelene infrastrukture i/ili kružnog gospodarenja prostorom zgradama“

Saznaj više >

Skip to content