Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

Poziv na sudjelovanje u edukativnim radionicama iz područja jednostavne i javne nabave te edukativnim radionicama iz područja planiranja i računovodstvenog evidentiranja EU projekata

Radionica
08.04.2021.

Zagorska razvojna agencija provodi projekt „Znanjem za europsko zajedništvo – ZEZ II“, sufinanciran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt se provodi u razdoblju od 1. travnja 2019. godine do 31. prosinca 2023. godine. Projektom se jačaju kapaciteti lokalne i regionalne zajednice za pripremu i provedbu projekata koji doprinose jačanju kvalitete života Krapinsko-zagorske županije. Posredno, podizanjem znanja i kompetencija dionika razvoja Županije, pridonijet će se jačoj financijskoj apsorpciji dostupnih sredstava Europske unije.

U sklopu projekta, Zagorska razvojna agencija organizira besplatne edukativne radionice namijenjene isključivo zaposlenicima tijela javne vlasti (temeljem javnog poziva za iskaz interesa Regionalnim koordinatorima za dodjelu bespovratnih sredstava iz Prioritetne osi 10), iz područja jednostavne i javne nabave te iz područja planiranja i računovodstvenog evidentiranja EU projekata. Radionice će se provoditi u razdoblju od 20. do 23. travnja 2021. godine, kako slijedi:

I.            Radionice iz područja jednostavne i javne nabave: 20. i 21. travnja 2021., od 08:30 do 11:45 (20 polaznika)

II.           Radionice iz područja planiranja i računovodstvenog planiranja EU projekata: 22. i 23. travnja 2021., od 08:30 do 11:45 (20 polaznika)

Radionice će se održati online, putem aplikacije ZOOM. Predviđeno je sudjelovanje maksimalno 20 polaznika edukativne radionice iz područja jednostavne i javne nabave te sudjelovanje maksimalno 20 polaznika edukativne radionice iz područja planiranja i računovodstvenog evidentiranja EU projekata.

Program edukativnih radionica iz područja nabave odobrilo je Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te se na temelju završene edukacije iz područja nabave stječu bodovi za obnovu certifikata iz područja javne nabave (8 bodova).

Prijave će se zaprimati putem online obrasca (poveznice na obrasce niže) do 14.04.2021. godine. Za sudjelovanje na online edukacijama potrebno je posjedovanje računala budući da će se iste održavati putem aplikacije ZOOM.

Prvih 20 zaprimljenih prijava za svaku radionicu dobit će potvrdu o sudjelovanju na edukativnim radionicama.

Detaljan Program edukacija koje će provoditi tvrtka TEB Poslovno savjetovanje d.o.o. nalazi se u privitku.

Online obrazac prijave za sudjelovanje - edukativne radionice iz područja nabave

Online obrazac prijave za sudjelovanje - edukativne radionice iz područja planiranja i računovodstvenog evidentiranja EU projekata