Preskoči na sadržaj
Icon hamburger

DKE - ured Kultura - INFO DAN

Dke info dan
28.06.2021.

DKE – ured Kultura Hrvatska vas poziva na INFO DAN: KREATIVNA EUROPA (2021. – 2027.) – POTPROGRAM KULTURA kojeg organizira povodom početka novog programskog razdoblja i otvaranja novih poziva.

Krajem svibnja, nakon što je usvojen program rada za prvu godinu programa Kreativna Europa 2021. – 2027. te je odobrena Uredba za novo programsko razdoblje, Europska komisija je službeno objavila početak novog i jedinog programa za potporu europskim kulturnim i kreativnim sektorima. Ukupni proračun novog programa od 2,44 milijarde eura, povećao se za više od 60 % u odnosu na prethodni proračun, a ulagat će se u aktivnosti kojima se jača kulturna raznolikost i odgovara na specifične potrebe i izazove kulturnih i kreativnih sektora.

INFO DAN održat će se 30. lipnja 2021. godine s početkom u 11:00 sati putem ZOOM platforme u trajanju od sat vremena.

Svi koji žele saznati više o novostima u Programu, trenutno otvorenim pozivima te postupku prijave, potrebno je ispuniti PRIJAVU, budući da je broj sudionika ograničen.

Prijave su otvorene do srijede, 30. lipnja u 9:00 sati, nakon čega će svim sudionicima biti poslan e-mail s potvrdom koja sadrži link za događanje.