Preskoči na sadržaj

Javno savjetovanje - Master plan gospodarskog razvoja KZŽ do 2027.

07.11.2022.

Uključite se u savjetovanje za izradu Master plana gospodarskog razvoja Krapinsko-zagorske županije do 2027. godine!

Master plan gospodarskog razvoja je srednjoročni akt strateškog planiranja u okviru politike regionalnog razvoja koji predstavlja sektorski strateški okvir kojim se planira razvoj sektora gospodarstva za razdoblje do 2027. godine. Master plan služi kao skup programa i politika koji pozitivno utječu na talente, prostor i resurse, te potiču jaču poduzetničku aktivnost za stvaranje radnih mjesta i prihoda koji doprinose održivosti i otpornosti gospodarstva, stvaranju kapitala i živom poduzetničkom okruženju.

Svi u roku pristigli prijedlozi razmotrit će se i, oni prihvaćeni, ugraditi u konačni prijedlog nacrta Master plana gospodarskog razvoja Krapinsko-zagorske županije do 2027. godine koji će se uputiti Županijskoj skupštini na usvajanje. Svoje prijedloge možete poslati u pisanom obliku na adresu: Zagorska razvojna agencija, Ulica Frana Galovića 1B, 49000 Krapine, te na e-mail adresu: ana@zara.hr zaključno s datumom 3. prosinca 2022. godine.

Nositelj izrade Master plana je Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, a cjelokupni proces izrade koordinira regionalni koordinator Zagorska razvojna agencija.

Nacrt Master plana i ostali dokumenti dostupni su OVDJE.