Preskoči na sadržaj

Prijavite se na radionicu o inovacijama u mobilnosti u Mariboru

24.05.2023.

Pozivamo vas na jednodnevnu radionicu o inovacijama u mobilnosti koja će se održati 7. lipnja 2023. u Mariboru (Razstavni salon Urban, Grajska ulica 7). Naglasak će biti na inovativnom pristupu održivoj mobilnosti i pripremi inovacijskih projekata. Radionicu organizira Udruga Odraz kao Tajništvo mreže CIVINET Slovenija-Hrvatska-JIE u suradnji s Gradom Mariborom i REGEA-om. Radni jezik je engleski, a rok za prijavu: 1.  lipnja 2023. ili do popunjenosti mjesta.

Ciljevi radionice su:

  • upoznati sudionike s mogućnostima financiranja projekata kojima se inovativna rješenja mogu testirati ili integrirati u postojeće sustave mobilnosti;
  • otvoriti komunikaciju između potencijalnih projektnih partnera za prijavu na inovacijske pozive;
  • kroz interaktivni rad u skupinama oblikovati grube koncepte potencijalnih projektnih prijedloga te uputiti sudionike u osnovne zahtjeve pripreme projekata za inovacijski poziv programa EIT Urban Mobility, ali i druge potencijalne natječaje.

Radionica je namijenjena predstavnicima lokalnih samouprava i vlasnicima inovativnih rješenja s potencijalom doprinosa održivoj mobilnosti te svim ostalim zainteresiranim članovima mreže CIVINET. Na radionici će sudjelovati i 20 predstavnika, članova mreže CIVINET Češka-Slovačka koja je taj tjedan u studijskom posjetu Ljubljani i Mariboru. Prilika je to za aktivno sudjelovanje, razmjenu znanja među sudionicima i umrežavanje.

Sudjelovanje na radionici je BESPLATNO. Troškove ručka pokriva organizator. Troškove smještaja i  putovanja snose sudionici.

Više informacija, uključujući link za prijavu, dostupno je OVDJE.