Preskoči na sadržaj

Obavijest podnositeljima zahtjeva o statusu zahtjeva za financiranje projekata u 2023. prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice, nakon provedbe postupka otvaranja i administrativne provjere

09.06.2023.

U razdoblju od 27. ožujka do 14. travnja 2022. godine proveden je postupak otvaranja i administrativne provjere zahtjeva pristiglih na Poziv za iskaz interesa za financiranje projekata u 2023. godini prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice. Administrativna provjera obuhvatila je provjeru pravodobnosti zahtjeva, kompletnost zahtjeva i ispunjavanja uvjeta prihvatljivosti.

Zaprimljeno je ukupno 287 zahtjeva.

Nakon provedenog postupka otvaranja i administrativne provjere zahtjeva dostavljenih na Poziv za iskaz interesa za financiranje projekata u 2023. godini prema Programu održivog razvoja lokalne zajednice utvrđeno je da od ukupno 287 zahtjeva upućenih u postupak administrativne provjere 279 zahtjeva udovoljava uvjetima iz Poziva te se oni upućuju u daljnju proceduru vrednovanja dok 8 zahtjeva ne zadovoljava administrativnu provjeru te se isti odbacuju.

OBAVIJEST