Preskoči na sadržaj

Poziv na događanje: Mogućnosti programa Erasmus+ u obrazovanju odraslih

15.11.2023.

Pozivamo vas na događanje na temu mogućnosti financiranja kroz program Erasmus+ u području obrazovanja odraslih koje će se održati u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine, u Kući Europe (Augusta Cesarca 6) u Zagrebu, od 10:00 do 14:30 sati, u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Događaj je namijenjen javnim tijelima koja imaju ulogu u obrazovanju odraslih, kao i organizacijama aktivnim u općem obrazovanju odraslih - ustanovama, udrugama i ostalim organizacijama koje provode formalne i neformalne programe obrazovanja odraslih (ustanovama za obrazovanje odraslih, pučkim otvorenim učilištima, centrima za učenje stranih jezika, centrima za kulturu, knjižnicama, muzejima, kazalištima, udrugama i drugim javnim i privatnim pružateljima usluga nestrukovnog obrazovanja odraslih), a posebno onima koje u svom radu potiču jačanje vještina osoba s manje mogućnosti s naglaskom na organizacije koje nisu sudjelovale u Erasmusu.

Cilj nam je predstaviti praktične detalje o dijelu programa Erasmus+ kojim se financiraju mobilnosti u svrhu usavršavanja i stjecanja iskustva osoblja i polaznika, pobliže objasniti kako se provode i kako vam mogu pomoći u unaprjeđenju rada vaše organizacije, a potom vas inspirirati iskustvima Erasmus+ ambasadora. Tijekom rada u grupama imat ćete priliku dobiti informaciju o tome kako ostvariti vlastitu projektnu ideju.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se putem online obrasca do 30. studenoga 2023. (jedna osoba po organizaciji).

Više detalja dostupno je OVDJE