Vrsta natječaja: Javni poziv

Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnoga gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini.

13.05.2022.
Datum otvaranja natječaja: 13.05.2022.
Rok za prijavu: 01.06.2022 00:00

Tekst natječaja

S ciljem osiguravanja financijske potpore za projekte koji potiču ili pridonose boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i pružanju odnosno isporuci komunalnih usluga, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnoga gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2022. godini. 

rnrn

Sufinancirat će se projekti čija realizacija potiče ili pridonosi boljem obavljanju kako komunalnih djelatnosti i pružanju odnosno isporuci komunalnih usluga tako i svih drugih aktivnosti koje pridonose podizanju razine javnih usluga i kvalitete življenja stanovništva.

rnrn

Prijave se zaprimaju u roku od 20 dana od dana objave javnog poziva odnosno do  1. lipnja 2022. godine dok je rok za provedbu aktivnosti na projektima koje se sufinanciraju do 31. prosinca 2022. godine. Najviši iznos sufinanciranja Ministarstva po JLS, može iznositi 400.000,00 kuna, odnosno 30% do 80% ukupnih prihvatljivih troškova projekta, ovisno o indeksu razvijenosti JLS-e.

rnrn

Detalje pogledajte ovdje.

rn

Prihvatljivi prijavitelji

Jedinice lokalne samouprave, odnosno gradovi i općine, I. do VI. skupine

rn

Najnoviji natječaji

NATJEČAJI
Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnoga odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2024./2025.

Saznaj više >

NATJEČAJI
Otvorene prijave za DIGITAL SME nagrade

Saznaj više >

NATJEČAJI
Objavljen Poziv za nacionalno sufinanciranje SAP projekata za LIFE 2024.

Saznaj više >

Skip to content