OVO JE ONO ŠTO MI RADIMO I NA ŠTO SMO PONOSNI.

PROJEKTI

Provedeni
BAIF – NOVI FINANCIJSKI INSTRUMENT ZA ULAGANJE S DRUŠTVENIM UČINKOM
Razdoblje provedbe
01.12.2020.

01.07.2022.
Projekt je uključivao poslovne anđele, institucionalne ulagače i organizacije za poduzetničku potporu u inovativne akcije za razvoj alternativnog tržišta kapitala s ciljem usmjeravanja na ulaganja s društvenim učinkom.

Saznaj više >

Provedeni
NOVI POČETAK
Razdoblje provedbe
09.06.2021.

09.12.2023.
Provedbom projekta Novi početak na području Krapinsko-zagorske županije uspostavlja se cjeloviti sustav skrbi i podrške za žrtve nasilja u obitelji na zavidnoj razini, ali isto tako pokreću brojne preventivne aktivnosti. Projektne aktivnosti uključuju rekonstrukciju i opremanje skloništa za žene žrtve nasilja i žrtve nasilja u obitelji kao i uspostavu savjetovališta te otvaranje SOS telefona.

Saznaj više >

Provedeni
Interpretacija prirodne i kulturne baštine za aktivan odmor
Razdoblje provedbe
01.09.2018.

28.02.2021.
Glavni cilj projekta RIDE&BIKE II je razvoj selektivnih turističkih proizvoda temeljenih na interpretaciji prirodne i kulturne baštine kroz uspostavu sustavnog upravljanja razvojem održivog aktivnog turizma. Specifični ciljevi projekta su: razvoj novih RIDE&BIKE turističkih proizvoda, standardizacija RIDE&BIKE ponude, inovativna promocija RIDE&BIKE proizvoda.

Saznaj više >

Provedeni
CRO-SI-SAFE
Razdoblje provedbe
01.06.2022.

31.05.2023.
Unapređenje kvalitete suradnje i partnerstva hitnih službi Krapinsko-zagorske županije i Savinjske regije

Saznaj više >

U pripremi
Specijalističko usavršavanje jednog doktora medicine u Zavodu za Hitnu medicinu KZŽ
Razdoblje provedbe
01.01.2024.

31.12.2028.
Zavod za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije na ovaj natječaj prijavljuje aktivnosti specijalističkog usavršavanja za 1 specijalizanta hitne medicine koje će trajati 5 godina. Kako bi se osigurala kvalitetna hitna medicinska pomoć nužno je i ulaganje u specijalističko usavršavanje doktora kako bi se potrebitima ista mogla pružiti na adekvatan i kvalitetan način. Iz tog razloga opravdana je provedba projekta Zavoda za hitnu medicinu Krapinsko-zagorske županije. S obzirom na ozbiljan nedostatak zdravstvene radne snage u Hrvatskoj, cilj je ovog projekta poboljšati pristup zdravstvenoj skrbi putem održivog povećanja broja specijalista, odnosno projekt izravno doprinosi većem broju medicinskih stručnjaka i boljoj pokrivenosti zdravstvenim uslugama. Ovaj projekt omogućiti će specijalističko usavršavanje jednog zdravstvenog djelatnika, doktora medicine na području hitne medicine i na taj način ostvariti ravnomjernu i dostatnu popunjenost Mreže javne zdravstvene službe, kao i dostupnost zdravstvene zaštite svim građanima Krapinsko – zagorske županije. Samim projektom poboljšati će se pristup zdravstvenoj zaštiti te će se osigurati veća učinkovitost u pružanju usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini.

Saznaj više >

Provedeni
Sanacija propusta – na kčbr. 1798/1, k.o. Konjščina i dijela nerazvrstane ceste na kčbr. 1789/1790, k.o. Konjščina
Razdoblje provedbe
12.01.2023.

30.09.2023.
Projektom je saniran propust na kčbr. 1798/1, k.o. Konjščina i u dijelu nerazvrstane ceste na kčbr. 1789/1790, k.o. Konjščina koji su oštećeni u potresu 28.12.2020. i vraćeni u stanje u kojem su se nalazili prije oštećenja. Cilj operacije je vratiti u prvotno stanje građevinu i dio nerazvrstane ceste, budući da je ista od velike važnosti za prometovanje stanovnika naselja.

Saznaj više >

Skip to content